În week-end-Concurs de prins cârnaţi din mersul motocicletei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend va avea loc o întâlnire a pasionaţilor de motociclism la Râmnicu Sărat, eveniment aflat la a doua ediţie. Intrarea este liberă, iar organizatorii au asigurat participanţii că vor avea parte de distracţie maximă.

Întâlnirea va avea loc în campingul Popasului Balta Albă, situat la 22 de km distanţă de municipiul Râmnicu Sărat. După ambalatul motoarelor, se vor putea răcori în piscina campingului, sau îşi pot arunca lansetele în balta de acolo.

Deşi celor care vor să vină la această întâlnire li se atrage atenţia că nu au voie să facă focuri de tabără, ei sunt asiguraţi că nu vor lipsi micii, berea, frigăruile şi fripturile de porc.

„La întâlnire şi-au anunţat participarea câteva sute de motociclişti. Este vorba despre o întâlnire între prieteni, dar suntem deschişi să acceptăm orice nou venit. Se vor organiza diverse concursuri dar cele mai aşteptate sunt dirijatul unui butoi de 200 de litri, gol, cu roata din faţă a motocicletei, ciorchinele uman pe motocicletă unde câştigă cel care ajunge la finiş cu mai multe persoane pe motor. Desigur, nu va lipsi prinsul cârnatului din mers, adică o persoană care stă în spate pe motocicletă trebuie să prindă cu gura, din mers, un cârnat prins de o frânghie", ne-a declarat Nicu Baciu, unul dintre organizatori.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite