Monstrul care a încercat să-şi violeze copilul de opt ani a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Petrică (38 ani), din Smârdan, a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Judecătorii de la Tribunalul Galaţi au decis că individul prezintă pericol pentru societate.

Sâmbătă, judecătorii de la Tribunalul Galaţi au decis arestarea preventivă, pentru 29 de zile a monstrului din Smârdan, care a încercat să-şi violeze copilul în vârstă de opt ani. Alexandru Petrică (38 ani) a fost prins asupra faptului chiar de câtre soţia lui.

„Am venit acasă şi l-am găsit dezbrăcat deasupra copilului. Era băut, iar copilul mi-a spus că a încercat să-l violeze", a povestit Ionica Alexandru, soţia agresorului. În momentul în care a văzut grozăvia, femeia a alertat imediat vecinii, care au venit, l-au ridicat pe bărbat de deasupra copilului şi, înainte de a-l da pe mâna poliţiei, i-au aplicat o corecţie fizică.

„Când l-am văzut în faţa ochilor, am vrut să-l omor. I-am dat cu scaunul în cap, iar soţul meu l-a scos în pumni de lângă copil", a explicat vecina cuplului, Luminiţa Calcan. De altfel, Alexandru Petrică nu este la primul gest de acest fel. Aceiaşi vecină a spus că omul a încercat să-şi violeze şi fetiţa, în vârstă de zece ani.

„Am vorbit cu copilul şi l-am întrebat ce a păţit. Mi-a spus că a încercat să-i facă lui exact cum îi face mamei şi Mihaelei, fetiţa de zece ani", a mai spus Luminiţa Calcan.

Acesta este al doilea viol asupra unui băiat petrecut la Galaţi în ultimele  zile. Reamintim că joi, un copil de 15 ani a fost violat şi bătut pe şoseaua de Centură de un bărbat în vârstă de 23 de ani, cunoscut cu antecedente penale.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite