Alternative ieftine la petrecerea timpului liber. Foloseşte vacanţa de vară ca să devii artist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la 1 august 2011, la Şcoala de Arte, secţie din cadrul Centrului Cultural, încep înscrierile .Tinerii interesaţi se pot alege dintre clasele de artă foto, instrumente muzicale, canto muzică uşoară şi populară, canto clasic şi artă coregrafică.

Potrivit informaţiilor oferite de către Petrică Şovăială, şeful Secţiei Şcoala de Arte, şi în acest an, înscrierile se fac până la finele lunii august.

„Cursanţii care vor trece pragul instituţiei noastre vor beneficia de un mediu adecvat şi un personal calificat care îi aşteaptă pentru a pătrunde în tainele adânci ale artei de toate genurile. Elevii noştrii au parte, pe toată perioada şcolarizării, de o instruire de nivel european şi de numeroase manifestări artistice în cadrul cărora îşi vor etala talentul şi priceperea. În anul şcolar care s-a încheiat cursanţii Şcolii de Arte s-au remarcat la numeroase festivaluri, fiind recompensaţi pentru prestaţia lor artistică", a precizat profesorul Petrică Şovăială.

Tinerii interesaţi au la dispoziţie o multitudine de discipline pentru care pot opta la Şcoala de Arte, din cadrul Centrului Cultural „Dunărea de Jos".

Astfel, elevii se pot înscrie la cursurile de canto clasic (3 ani), canto muzică uşoară (3 ani), canto muzică populară (3 ani), instrumente de percuţie(tobe) - 2 ani, dans popular (2 ani), balet ( 5 ani) şi actorie (2 ani).

Există şi clase de artă fotografică (2 ani), acordeon (3 ani), chitară (3 ani), dar şi orgă electronică (3 ani), pian (5 ani), vioară (5 ani), artă decorativă (design vestimentar si design interior) - 3 ani şi pictură (grafică şi iconografie) - 3 ani.

Înscrierile se fac, zilnic, de luni până vineri, până pe data de 31 august 2011, în intervalul orar 09 - 18.

Pentru anul scolar 2011-2012 taxa de înscriere şi examinare este de 60 de lei, iar taxa de şcolarizare este de 600 de lei.

În ultimii ani, elevii Şcolii de Arte au obţinut numeroase premii la concursuri naţionale şi internaţionale.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite