Un ucrainian beat a încercat să intre în România la volanul unui camion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Ieri, politistii de frontiera galateni din cadrul Punctului de Trcere a Frontierei Galati-Rutier au descoperit un cetean ucrainean care dorea sa intre in Romania conducand un autocamion si care se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Astfel, in data de 20.12.2010, in jurul orei 15.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-Rutier s-a prezentat pentru a intra in tara un cetatean din Ucraina, Iurii R. in varsta de 49 ani, care conducea un autocamion inmatriculat in Ucraina.


Pe timpul controlului s-a constatat ca soferul autocamionului emana o puternica halena alcoolica. A fost luata masura testarii celui in cauza cu aparatul alcooltest rezultand o imbibatie alcoolica de 1,14 mg/l alcool pur in aerul expirat. Ulterior, cetateanul in cauza a fost condus la Spitalul de Urgenta "Sfantul Apostol Andrei" Galati, pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.


Din buletinul de analiza toxicologica a rezultat faptul ca persoana avea o imbibatie alcoolica de 2,50/l alcool pur in sange.
S-a intocmit lucrare penala, cetateanul Iurii R. fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de "conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de catre o persoana care are imbibatie alcoolica de peste 0.80 gr./l alcool pur in sange".

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite