Galaţi: O femeie de 86 ani a fost călcată şi ucisă de un tir, pentru că a traversat prin loc nepermis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Octogenara a murit după ce a fost călcată de autocamion, iar din primele cercetări reiese că victima este vinovată.

Neatenţia ucide. Femeia şi-a pierdut viaţa, astăzi la prânz, când a vrut să traverseze strada Tecuci, prin loc nepermis şi a fost călcată de un tir, plin cu butelii cu gaz.

Accidentul a avut loc pe una dintre străzile intens circulate ale oraşului, mai ales de tiruri şi camioane, de când o parte din şoseaua de centura este închisă pentru lucrări. Vecinii victimei povestesc că femeia avea probleme cu auzul şi, pe lângă asta, niciodată nu se uita pe unde traversează strada.

„A coborât de la magazin, unde a fost să-şi cumpere fructe. Maşina era oprită, ea s-a sprijinit de roată şi a tras-o dedesubt. Şoferul nu a văzut nimic. Un taximetrist l-a oprit şi l-a anuţat că a călcat o persoană. El nu avea de unde să ştie. Ea traversează fără să se uite. Nici măcar nu aude. Nu e prima dată când era să fie călcată de maşini”
, au declarat vecinele femeii.

Şoferii de pe taxiurile parcate în zonă au rămas înmărmuriţi când au văzut cele întâmplate, ei fiind cei care l-au anunţat pe şoferul tirului că a călcat o persoană. Din primele cercetări ale poliţiştilor reiese că victima este vinovată.

„Pe strada Tecuci, din municipiul Galaţi, s-a produs un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane, pe fondul traversării prin loc nepermis. Cercetările continuă în cadrul Biroului Poliţiei Rutiere”, a declarat Adrian Sandu, şeful Biroului Poliţiei Rutiere.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite