O profesoară a fost condamnată la suplinire deşi luase nota 9 la Titularizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este povestea unei profesoare de istorie din Galaţi, dezamăgită crunt de rezultatul de la examen .Toţi cei care o cunosc pe Mihalea Andreescu vorbesc numai la superlativ despre activitatea şi calităţile ei

Toată lumea discută zilele acestea despre rezultatele catastrofale de la Titularizare şi scoate în evidenţă notele foarte mici obţinute de aşa-zişi profesori care visau la un loc de titular în învăţământ, dar se ignoră dramele unor profesori care au luat note extrem de mari şi nu au prins un loc de titular.

Citiţi şi:

El este cel mai slab profesor din istoria titularizării. A reuşit performanţa de a lua nota 1!

Rezultate la titularizare 2011 în Galaţi

Sunt destule cazuri de profesori din Galaţi care au luat note cuprinse între 8,00 şi 9,00, dar care vor fi nevoiţi din toamnă să-şi găsească posturi de suplinitori.
Mihaela Andreescu este profesor de istorie şi lucrează în învăţământ de cinci ani. A trecut prin trei titularizări, la ultima (cea din acest an) obţinând chiar o notă foarte mare: 9,00. Din păcate, la această disciplină a fost scos la concurs doar un loc, care va fi ocupat de un candidat care a obţinut 9,65.

Indignarea care a cuprins-o pe Mihaela Andreescu nu are margini, dar în final s-a împăcat cu ideea că va trebui şi în această toamnă să umble după ore pentru a-şi completa o normă întreagă.

"Este ultima Titularizare la care mai particip, cu toate că de la anul datele problemei se vor schimba, odată cu introducerea noului tip de selecţie a personalului didactic. Nu mai vreau să aud", spune cu tristeţe în glas Mihaela Andreescu.

Anul trecut, profesoara de istorie a avut ore la cinci şcoli, iar în urmă cu un an a predat la patru şcoli. Şi-a dat chiar şi gradul doi în învăţământ. Foştii colegi au numai cuvinte de laudă pentru Mihaela Andreescu.


"Este o fată foarte bună, serioasă şi creativă. Am fost foarte mulţumită de prestaţia ei",
spune Monalissa Nica, directorul Şcolii Gimnaziale nr. 7 din Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite