Conducerea Inspectoratului nu poate face nimic pentru profesoara de 9

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Andreescu este profesor de istorie şi lucrează în învăţământ de cinci ani. A trecut prin trei titularizări, la ultima (cea din acest an) obţinând chiar o notă foarte mare: 9,00. Din păcate, la această disciplină a fost scos la concurs doar un loc, care va fi ocupat de un candidat care a obţinut 9,65.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Galaţi îi înţelege indignarea profesoarei, dar spune că nu are ce face. A fost disponibil doar un singur loc.

"Doamna Andreescu ar trebui să înţeleagă acest lucru! De altfel, să ştiţi că nu este nicio diferenţă salarială între titular şi suplinitor calificat. Doar aceea de statut", spune inspectorul general adjunct Onuţ Atanasiu.

Citiţi şi:

El este cel mai slab profesor din istoria titularizării. A reuşit performanţa de a lua nota 1!


"Ar mai fi o diferenţă: aceea a siguranţei locului de muncă", a ţinut să adauge Mihaela Andreescu.
Nu-şi face griji în privinţa locului de muncă din toamnă. Este convinsă că va găsi locuri la şcoli astfel încât să rămână în învăţământ.

La Titularizarea din acest an, 22 dintre profesorii care au candidat pe singura catedră de profil din judeţ au avut peste nota 7.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite