Un taximetrist din Galaţi a fost tâlhărit de clienţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alin Chelaru, victima agresiunii, este internat la Chirurgie bucomaxilofacială cu maxilarul fracturat.Cei care l-au bătut sunt cunoscuţi ca fiind clienţi rău platnici ai  taximetriştilor.

Meseria pe care o practică de peste şase ani i-a adus numai necazuri unui taximetrist din Tecuci. Clienţi beţi, agresivi, rău platnici, i-au dat adesea de furcă. În urma ultimei păţanii a şoferului de taxi acesta a ajuns pacientul Spitalului de Urgenţă, cu leziuni grave.

Alin Chelaru, de 35 de ani, a fost bătut miercuri noaptea de trei bărbaţi pentru că a refuzat să-i transporte. „Erau nişte ţigani care au vrut să se urce la mine în maşină. N-am vrut să iau cursa pentru că sunt rău platnici. M-au bătut chiar în faţa Hotelului Turist. M-au înconjurat şi mi-au dat cu pumnii şi cu picioarele în cap. Sunt cunoscuţi în oraş ca fiind puşcăriaşi şi răi”, spune victima.

Taximetristul declară că după ce l-au bătut măr agresorii i-au furat  banii încasaţi până la acel moment, aproximativ 100 de lei.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei

image
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite