Un ţăran a incendiat bunuri în valoare de peste 50.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii gălăţeni au intervenit ieri dimineaţă, în jurul orei 6.00, pentru a stinge un incendiu produs la Pechea, în incinta unei societăţi comerciale

Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi şi de Inspectoratul Judeţean de Poliţie, acest incendiu a fost provocat de o mână criminală.

"În cauză s-a constituit o echipă operativă coordonată de ofiţeri din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Rural, care, în urma investigaţiilor efectuate a stabilit că suspect de comiterea incendiului este I. Maricel de 35 ani, din Pechea, fratele paznicului I. Toader, angajat de societate", a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În urma incendiului au fost distruse un tractor cu plug în valoare de 40.000 Euro, o rulotă auto cu o singură osie în valoare de 4.000 Euro şi o instalaţie de erbicidat şi tratat culturi în valoare de 10.000 Euro, prejudiciul fiind de 54.000 Euro.


Piromanul este cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere şi riscă să-şi petreacă după gratii următorii 15 ani.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite