Un tânăr de 18 ani a fost la un pas de moarte, după ce a fost lovit în cap de o creangă ruptă de vânt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs dimineaţă, în apropiere de Colegiul Naţional Mihail Kogălniceanu. Martorii la incident spun că nu este prima dată când cad crengi în zonă şi că autorităţile locale sunt vinovate pentru că nu se ocupă de curăţarea copacilor cu probleme.

Joi dimineaţă, un tânăr de 18 ani din Galaţi şi-a văzut moartea cu ochii şi doar o minune a făcut să scape cu viaţă. Băiatul se afla în apropierea Colegiului Naţional Mihail Kogălniceanu, împreună cu mai mulţi prieteni, când vântul puternic a rupt o creangă dintr-un copac aflat în vecinătate.

Ramura, grea de peste 20 de kilograme l-a atins pe spate, iar crengile mai mici i-au atins capul.  Din fericire, lovitura nu a fost directă, pentru că altfel s-ar fi produs o tragedie. 

Chiar şi aşa, gălăţeanul a a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi.

Prietenii tânărului au povestit că toţi sunt proaspăt absolvenţi ai LMK şi erau acolo pentru a discuta despre o plecare în străinătate: "Urmează să plecăm la studii în Olanda şi câteva fete mai aveau nevoie de acte de la liceu. Am auzit cum a pârâit ceva şi am fugit care-ncotro pentru că nu e prima dată când cad crengi în zonă".

Băiatul s-a ales cu o plagă la cap care a necesitat trei copci şi cu mai multe zgârieturi urâte pe spate.

„Ne gândim acum să dăm în judecată Primăria. Nu e normal ca acei copaci să nu fie tăiaţi la timp, mai ales că nu e prima dată când cad crengi. A mai căzut o creangă în faţa mea de curând, iar astă iarnă o alta a aterizat pe o maşină parcată în faţa liceului", a declarat rănitul.

La scurt timp, la faţa locului a ajuns o echipă a Administraţiei Domeniului Public pentru a curăţa zona. Cam târziu...

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite