Galaţi: Un suspect de crimă a fost bătut în propria-i curte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest moment, în secţia Chirurgie Toracică a Spitalului Judeţean este internat un bărbat, suspectat că şi-ar fi omorât un vecin

Iordache Frunză, de 49 ani, din Crăieşti, a fost bătut de nişte necunoscuţi, chiar în curtea casei sale, imediat după ce a găsit cadavrul unui vecin, în spatele casei.

 Totul s-a întâmplat azi-noapte, când bărbatul a ieşit din casă şi a dat peste consăteanul său, care zăcea mort, în curtea sa. Victima nu ştie cine şi de ce l-a ucis pe vecinul său şi mai apoi a bătut-o şi pe ea.

”L-am găsit mort în spatele casei. Am ieşit când am auzit câinii lătrând şi am dat peste el. Atunci m-au bătut şi pe mine. Nu ştiu câţi erau. Nevasta mea spune că erau mai mulţi. M-au bătut cu parul. Nu ştiu dacă eram urmărit eu sau era el, nu ştiu ce a făcut. Vecinul stă la câteva zeci de metri distanţă de casa mea. Nu ştiu cine l-a omorât”, spune Iordache Frunză.

Medicii i-au acordat îngrijirile medicale necesare şi l-au internat pe rănit în secţia de chirurgie toracică a Spitalului Clinic de Urgenţă din Galaţi.

Sub obişnuita stare de ebrietate, stare normală în ultima perioadă, a mai multor persoane, a rezultat un mort, în condiţii violente, care urmează a fi precizate şi un grav rănit care este internat în Spitalul Judeţean Galaţi.  Aşteptăm cu interes ce ne mai furnizează Crăieştiul”, a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Galaţi.

Poliţiştii au început cercetările în acest caz, pentru a stabili cine sunt criminalii.

În urma sesizării primite, în cauză s-a constituit o echipă operativă complexă, condusă de un procuror criminalist. S-a întocmit deja un cerc de suspecţi şi se continuă verificările pentru identificarea autorilor”, a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite