Galati: Un grup de patru persoane a fost spulberat de o maşină pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galati: Un grup de patru persoane a fost spulberat de o maşină pe trecerea de pietoni
Galati: Un grup de patru persoane a fost spulberat de o maşină pe trecerea de pietoni

Un bărbat a fost luat pe capotă şi purtat circa 50 de metri. Din câte se pare, şoferul nu s-a mai putut concentra la trafic deoarece i se făcuse rău.

Accidentul s-a petrecut astăzi, în jurul prânzului pe strada Brăilei, cea mai circulată arteră din Galaţi. Patru persoane, dintre care un copil de zece ani, traversau pe culoarea verde a semaforului. Nu au mai apucat să păşească pe trotuar, pentru că o Dacie a intrat violent în ei.

„Treceam pe zebră şi pe culoarea verde. Era verde, nu roşu, nu galben! Mai aveam un metru până la bordură, când maşina a trecut de pe banda doi pe banda unu, pe lângă maşinile oprite la STOP şi a intrat în noi. Pe mine m-a luat pe capotă, pe soţie şi fiică le-a trântit, la fel ca şi pe o altă femeie, care s-a lovit tare la cap” ne-a povestit Dan Nicodim, una dintre victimele accidentului.

În urma impactului, Dochia P., de 57 de ani, din Moscu, s-a ales cu un traumatism cranian şi o fractură de picior iar fetiţa de zece ani, cu leziuni uşoare la nivelul membrelor inferioare.

Unul dintre echipajele SMURD venite la faţa locului l-au preluat şi pe şofer, căruia i se făcuse rău. Păun D., de 70 de ani, din Smârdan suferă din câte se pare, de inimă şi o criză îl determinase să scape maşina de sub control.

Cei care vor stabili circumstanţele care au favorizat accidentul vor fi poliţiştii de la Circulaţie, care au demarat o anchetă.


 

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite