Un bărbat s-a spânzurat în subsolul unei clădiri a Romtelecom din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Problemele sentimentale sunt principalea cauză pentru care unii semeni renunţă la viaţă. Asta s-a întâmplat şi în cazul lui Florin Harabagiu, găsit mort în subsolul Sediului Romtelecom de pe strada 1 Decembrie. Acesta fusese angajat al firmei până cu o zi înainte de tragedie. Şi-a făcut lichidarea şi urma să primească 40.000 de lei. Nu a mai apucat.

A doua zi s-a dus la serviciu, a intrat în subsolul clădirii şi profitând de faptul că nu-l vedea nimeni s-a spânzurat. A fost găsit de câţiva colegi care au sunat imediat la 112. Echipajul medical venit la faţa locului nu a mai putut face altceva decât să constate decesul.
Ceea ce l-a doborât pe gălăţean nu a fost lipsa banilor ci probleme sentimentale. Trăia în concubinaj de ceva timp şi de curând aflase că iubita, proaspăt plecată în Spania, îl înşală.
Criminaliştii au găsit în buzunarele de la haină un bilet de adio. Acolo, cu un scris tremurat, sinucigaşul a încercat să-şi motiveze gestul şocant. Fptul că iubita îl înşală a reprezentat capătul de drum pentru gălăţean.
„Bărbatul a fost găsit spânzurat în subsolul unei societăţi gălăţene. Poliţiştii au găsit un bilet de adio la locul faptei. Nu există niciun fel de suspiciune în ceea ce priveşte cauzele morţii", spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.
Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite