Cea mai scumpă beţie din lume! Un tânăr din Grindu a fost muşcat de penis de calul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Grindu, judeţul Tulcea, se poate declara cel mai ghinionist om din lume. Acesta a ajuns la spital după ce a căzut victima unui groaznic accident. Băiatul a rămas fără o parte din penis după ce a fost muşcat de calul din gospodărie.

Deranjat de aburii de alcool pe care îi emana băiatul după ce a băut trei beri, armăsarul a muşcat de unde a apucat arătându-şi nemulţumirea. Murgu, aşa cum îl cheamă pe „agresor" este crescut de familia tânărului de18 ani, încă de când era pui.

„Sexul oral este bun sau rău. Depinde de ce parte eşti. Acest caz arată că e bine să fii de acea parte, în care nu poţi fi muşcat. Dacă o ai mare, are şi de ce muşca", spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Încă un incident, tot cu un cal, a avut loc ieri, dar de data aceasta în localitatea Corod. În acest caz, victima a fost târâtă peste 500 de metri de calul pe care îl călărea. Astfel, Mariet Ginghină, de 67 de ani a ajuns la spital în stare extrem de gravă. În momentul de faţă se află internat în Reanimare şi este în comă profundă. Medicii spun că şansele de supravieţuire sunt foarte mici din cauza rănilor de la nivelul capului.

Citeşte mai multe despre acest caz în ediţia tipărită a cotidianului Adevărul

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite