REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota peste 523.875 de gălăţeni. Află rezultatele votului astăzi, pe galaţi.adevarul.ro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vârstnicii sunt cei mai conştiincioşi alegători
Vârstnicii sunt cei mai conştiincioşi alegători

523.875 de gălăţeni sunt aşteptaţi astăzi la urne în tot judeţul. Secţiile de votare se deschid la ora 07:00 şi se închid la ora 21:00.

Pentru alegerile de astăzi, au fost organizate 433 secţii de votare, din care 176 numai în municipiul Galaţi.

Au fost tipărite 2.306.000 de buletine de vot şi s-au confecţionat 65 de ştampile pentru birourile electorale de circumscripţii, 433 de stampile de control pentru secţiile de votare şi 1.900 de ştampile cu menţiunea „votat".

Pentru funcţiile de primari şi consilieri locali ale celor două municipii, două oraşe gălăţene şi ale celor 56 de comune, precum şi pentru funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţului Galaţi şi fotoliile de consilieri judeţeni, candidează în total 11.076 de persoane.

Au dreptul de a alege cetăţenii români care au împlinit 18 ani, inclusiv în ziua alegerilor.

Dreptul de vot se exercită numai în comuna, oraşul, municipiul sau subdiviziunea administrativ-teritorială a municipiului în care alegătorul îşi are domiciliul.

Rezultate alegeri locale 2012:

Astăzi vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta municipiului şi judeţului Galaţi, rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin.

Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite