O săptămână în plus pentru plata biletelor rezervate la meciurile Oţelului din Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care şi-au făcut rezervări pentru cumpărarea de bilete la partidele pe care campioana României le va susţine în Champions League le vor putea achita până la data de 9 septembrie.

Site-ul www.bileteucl.ro, singurul prin care s-au putut face până acum rezervări de bilete la meciurile Oţelului cu FC Basel, Manchester United şi Benfica Lisabona, a anunţat astăzi modificarea perioadelor anunţate iniţial pentru trimiterea facturilor proforme şi achitarea acestora.
Astfel, facturile proforme vor fi trimise celor care şi-au rezervat aproape 7.000 de bilete până pe 2 septembrie, data care iniţial era termen limită pentru plata biletelor. Implicit, a fost schimbată şi data limită pentru efectuarea plăţii, aceasta fiind acum 9 septembrie.


Preţurile pentru un pachet cu bilete la toate cele trei jocuri de pe Naţional Arena, cu reducerea oferită bileteucl.ro, sunt următoarele:
Peluze, zona inel 1 şi 2: 144 lei
Peluze, inel 3: 96 lei
Tribuna II: 270 lei
Tribuna I, zona centrală: 450 lei
Tribuna I, zona periferică: 198 lei

Deocamdată, FC Oţelul nu a stabilit modul în care vor fi puse biletele în vânzare pentru cei care nu şi-au făcut rezervări prin bileteucl.ro. În primă fază, tichetele vor fi scoase la vânzare tot online, pe site-ul oficial al clubului, iar apoi la sediul clubului şi la casele de bilete din zona stadionului propriu, dar şi în Bucureşti

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite