Galaţi: Un retardat mintal şi-a căsăpit tatăl cu toporul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un septuagenar din comuna gălăţeană Cavadineşti a fost măcelărit de propriul fiu cu mai multe lovitori de topor. Localnicii, şocaţi de cele întâmplate, nu-şi pot explica motivele care ar fi putut duce la mostruoasa crimă mai ales că victima era, la rândul ei, imobilizată într-un scaun cu rotile.

Incidentul dintre Victor P., de 71 de ani, şi fiul său, Ştefan, de 46 de ani, pare să fi fost unul pe cât de spontan pe atât de violent.
Totul s-a petrecut aseară,  la domiciliul celor doi, în urma unui scurt schimb de replici.

Bărbatul mai tânăr, retardat mintal, a pus mâna pe un topor şi şi-a lovit tatăl de mai multe ori, chiar sub privirile mamei sale, care nu l-a putut opri.

În urma loviturilor primite, Victor P. a decedat. Echipa criminalistică ajunsă la faţa locului a constatat că moartea bătrânului a fost cauzată de o insuficienţă cardio- respiratorie acută, provocată de multiple fracturi costale şi de humerus.

„Ştefan P. a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi urmează ca în cursul zilei de azi, 08.09.2009, să fie prezentat instanţei de judecată în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat” a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, scms. Cristina Tatulici.

Pentru că suspectul este retardat mintal, anchetatorii vor să afle dacă acesta a avut destul discernământ în momentul comiterii crimei cât să răspundă penal. În acest scop, bărbatul va fi supus, cât de curând, unei expertize neuro-psihiatrice.
                    

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite