Aleşii vor să ne numere! Este nevoie de peste 2.000 de recenzori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectura judeţului Galaţi are nevoie de nu mai puţin de 2.388 de recenzori pentru recensământul din luna octombrie. Gălăţenii care doresc să participe la primul recensământ al populaţiei şi locuinţelor de după aderarea României la Uniunea Europeană şi al 14-lea din istoria statisticii româneşti, se pot adresa Direcţiei de Statistică, al cărui sediu se află pe strada Bălcescu, numărul 60.

"Vom organiza, în perioada 22-31 octombrie, primul recensământ de după aderare. Avem nevoie de recenzori şi sper ca până atunci, populaţia să se înscrie pentru acest eveniment", a declarat Daniel Tudorache, subprefectul judeţului Galaţi.

Prefectura a organizat deja un recensământ de probă în şase sectoare de pe raza municipiului Galaţi şi a judeţului. Gălăţenii care doresc să devină recenzori trebuie să aibă minim 18 ani, cel puţin studii medii, să nu aibă cazier, să aibă capacitatea de a desfăşura muncă pe teren, dar mai ales să fie disponibili în perioada menţionată, inclusiv în weekend.

"Mai există şi alte criterii pe care recenzorii trebuie să le îndeplinească, însă oamenii trebuie să se adreseze Direcţiei de Statistică pentru o bună informare, inclusiv pentru înscrieri", a spus subprefectul judeţului Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite