Galaţi: O bătrână vrea răzbunare pentru unicul ei fiu, ucis pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: O bătrână vrea răzbunare pentru unicul ei fiu, ucis pe trecerea de pietoni
Galaţi: O bătrână vrea răzbunare pentru unicul ei fiu, ucis pe trecerea de pietoni

Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a fost lovit în plin de o maşină care  atrecut cu viteză peste trecerea de pietoni. Omul era pensionar şi singurul sprijin al mamei sale.

O fracţiune de secundă a schimbat drastic destinele a doi oameni, pentru care ziua de vineri debutase sub semnul rutinei absolute.

Anton Lişcă, un gălăţean de 54 de ani, care locuia că mama lui, a plecat în Piaţa Mare pentru cumpărături, după ce în prealabil o ajutase pe bătrână la treburile gospodăreşti. Nu s-a mai întors, deoarece o maşină care a trecut în viteză pestre trecerea de pietoni de pe b-dul George Coşbuc, l-a spulberat.


„Îmi ştersese geamurile de dimineaţă si i-am dat bilet să se ducă în piaţă. După nici zece minute a sunat cineva la uşă şi am crezut că s-a întors băiatul. Când colo, mi-a spus că fiul meu era călcat de maşină pe trecerea de lângă bloc. Abia ieşise din bloc, că trecerea e la câţiva metri, şi a fost lovit. El încercase să treacă pentru că o maşină era oprită pe banda unu, dar a venit altul cu viteză şi l-a luat. Am rămas singură acum, el era un băiat model, singura mea speranţă” se plângea astăzi dimineaţă Paula Lişcă.


Victima, rănita grav la cap în urma impactului, a murit ope masa de operaţie, în ciuda eforturilor medicilor.


Anton Lişcă era divorţat de circa 10 ani şi avea doi copii mari. Pensionat pe caz de boală, bărbatul urma să devină bunic peste puţin timp. El va fi acum înmormântat din banii pe care mama sa speră să-i obţină din împrumuturi, pentru că pensia mică nu i-ar ajunge.

Şoferul vinovat este cercetat penal pentru ucidere din culpă şi riscă până la 15 ani de închisoare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite