Se pune nocturnă pe „Oţelul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În sfârşit, se pune nocturna pe stadionul „Oţelul” Foto Liviu Ghinea
În sfârşit, se pune nocturna pe stadionul „Oţelul” Foto Liviu Ghinea

Marius Stan, directorul general de la FC Oţelul Galaţi, a declarat astăzi că a fost semnat contractul cu ArcelorMittal pentru 2010, combinatul urmând să sprijine clubul cu suma de 2,5 milioane de dolari.

„Ne-am luat angajamentul la semnarea acestui contract că o parte din aceşti bani o să o folosim pentru montarea instalaţiei de nocturnă. Trebuie să lucrăm foarte repede, pentru a fi gata la primul meci din campionatul viitor. Urmează ca în câteva zile să terminăm de reanalizat ofertele existente, să o alegem pe cea mai ieftină, apoi să se treacă la lucrări", a spus Marius Stan. Costurile pentru nocturnă sunt estimate să ajungă la cel mult un milion de euro.
Stan a adăugat că gruparea pe care o conduce se află într-o situaţie extrem de delicată din punct de vedere financiar. „Din aceste 2,5 milioane de euro din combinat, 500.000 i-am primit în avans, pentru a putea rezista în lunile cu probleme majore din finalul anului trecut. Un milion de euro se duce la nocturnă şi de aici derivă celelalte neajunsuri. Trebuie să supravieţuim cu jumătate din bugetul pe anul trecut, nu ştiu cum o să o scoatem la capăt", a declarat Marius Stan.

Probleme de lot pentru meciul cu Gloria Bistriţa

Antrenorul Dorinel Munteanu se confruntă cu absenţe importante din lot pentru partida cu Gloria Bistriţa, programată sâmbătă, de la ora 15.00, la Galaţi, în cadrul etapei a 26-a din Liga I.
Pe lângă atacantul Mircea Axente, Munteanu mai are alţi doi jucători suspendaţi pentru acest joc. Este vorba de ambii fundaşi centrali titulari în ultimul meci, cel de la Braşov, Costin şi Perendja. Soluţii de înlocuire a acestora pentru centrul defensivei nu prea sunt, astfel că Dorinel Munteanu a spus că este posibil să-l titularizeze în premieră pe Enes Sipovici, bosniacul de 19 ani care a jucat în ultima vreme la Oţelul II.
De asemenea, este foarte posibil să nu poată juca nici căpitanul echipei, Gabriel Paraschiv, care are o stare gripală, febra împiedicându-l să se antrenezeîn ultimele două zile.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite