Galaţi: A vrut să ardă odată cu propria casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: A vrut să ardă odată cu propria casă
Galaţi: A vrut să ardă odată cu propria casă

Un bărbat din Vădeni şi-a încendiat locuinţa pentru că nu mai vrea să trăiască.

M. Simion are 71 de ani, iar noaptea trecută a decis să-şi pună capăt zilelor. Aşă că, bărbatul a dat foc casei în care locuieşte, din comuna Cavadineşti. Spre norocul gălăţeanului, pompierii au intervenit la timp pentru a-l salva, acesta scăpând cu arsuri de gradul doi şi trei pe faţă, antebraţ şi hemitorace drept.

Potrivit datelor prezentate de biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, M. Simion a fost adus, de urgenţă, de un echipaj SMURD la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Andrei” unde a rămas internat pentru investigaţii medicale.

A rămas fără casă


Dacă bărbatul a avut noroc să scape cu viaţă, casa a ars aproape în întregime. Mai mult, incendiul provocat de M. Siminon a distrus şi o parte din gospodăria vecinului său, T Dumitru, în vârstă de 50 de ani.

 “Din gospodaria numitului M. Simion au ars două corpuri din casa de locuit, doua fânare, doua şure şi magazia de cereale, iar din gospodaria lui T. Dumitru a ars acoperişul, un grajd, o magazie, un fânar cu lucernă şi 40 de păsări”, se arată în comunciatul trimis de IPJ Galaţi.

Cercetarile sunt continuate de poliţiştii din Cavadineşti .


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite