A fost prins omul care a prădat Policlinica cu Plată din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii gălăţeni au reuşit să-l reţină pe cel care, în urmă cu aproximativ două săptămâni a furat mai multe bunuri din interiorul Policlinicii cu Plată din Galaţi.

Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, a declarat:
„La data de 26 aprilie , directorul Policlinicii cu Plată din municipiul Galaţi a sesizat Secţia 1 Poliţie despre faptul că în perioada 21-26.04.2011, persoane necunoscute, prin efracţie au pătruns şi sustras din unitatea situată pe str. Domnească, un monitor de calculator şi o butelie de aragaz, în valoare de 800 lei."
Poliţiştii Compartimentului de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 1 Poliţie a fost identificat suspectul de comiterea faptei ca fiind Ionel Z. de 35 ani, din Galaţi, fără ocupaţie, cunoscut cu antecedente penale.
« Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Galaţi pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând ca în cursul zilei de azi, 10 mai 2011, să fie prezentat Judecătoriei Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat », a mai declarat Cristina Tatulici.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite