Galaţi: Un bărbat a fost bătut deoarece şi-a părăsit prietenii aflaţi în bar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Un bărbat a fost bătut deoarece şi-a părăsit prietenii aflaţi în bar
Galaţi: Un bărbat a fost bătut deoarece şi-a părăsit prietenii aflaţi în bar

  Gălăţeanul de 63 de ani, a fost  bătut, ieri, de tovarăşii lui de băutură atunci când a vrut să plece. 

Marinică Chiragic a încasatt ieri o sumedenie de pumni şi picioare în burtă, după ce a plecat din barul unde se cinstea cu alţi bărbaţi. La ieşirea din crâşmă, aceştia din urmă au plecat după el şi pe drum i-au dat o lecţie, ca să-i arate că nu e bine “să-ţi laşi tovarăşii de pahar”.

“Am băut cu un prieten în bar. Apoi am plecat la cineva, la un bolnav căruia îi duc mâncare. Am zis că nu mai stau, că trebuie să plec şi am ieşit din bar. A venit după mine şi m-a bătut. Eu Ie-am zis: am băut împreună şi acum săriţi la bătaie? A venit pe la spate şi mi-a dat una şi am căzut din picioare”, a declarat victima.

Medicii la de Spitalul Judeţean i-au acordat bărbatului îngrijirile medicale necesare. “De ziua Sf. Arhangheli Mihail şi Gavril, războinici, cu paloş, un domn de 63 de ani a avut neplăcuta surpriză ca, după ce a ieşit din localul  de pierzanie numit crâşmă, din cartierul I.C Frimu,  a primit o bătaie care i-a rupt maţul la propriu. Sub oblăduirea sfinţilor, bătaia a avut loc în faţa secţiei de poliţie”, a spus Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă “Sf. Ap Andrei” Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite