O pisică le-a dat mari bătăi de cap angajaţilor de la gospodărire locală, care s-au chinuit mai bine de o oră să o dea jos dintr-un copac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După ce a fost prinsă, pisica a fost dusă de urgenţă la un medic veterinar
După ce a fost prinsă, pisica a fost dusă de urgenţă la un medic veterinar

Spectacol inedit la inaltime. O pisica catarata de patru zile pe un stalp de iluminat de zece metri a fost salvata de la moarte de catre angajatii de la gospodarire urbana cu ajutorul unei macarale telescopice.

Un telefon anonim a anuntat ca in zona Pietei rusilor de pe Calea Basarabiei o pisica de culoare alba este blocata de patru zile la zece metri inaltime pe un stalp de iluminat. Cum a ajuns acolo nu stie nimeni. Cel mai probabil animalul s-a speriat de cainii din zona si s-a catarat pe stalp, de unde nu a mai vrut sa coboare.

A fost nevoie de interventia angajatilor de la gospodarire locala care cu ajutorul unei macarele telescopice au reusit sa salveze pisica. Nu fara peripetii. Speriata, obosita si infometata felina s-a refugiat intr-un copac, asa ca a fost nevoie de repozitionarea utilajului si de o noua incercare.

In cele din urma sub privirile a zeci de trecatori curiosi, salvatorii au reusit sa prinda pisica si o aduca in siguranta la sol. Imediat dupa salvare pisica a fost dusa la control la un medic veterinar.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite