Galaţi: Un bărbat a fost bătut cu picioarele de fiul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Un bărbat a fost bătut cu picioarele de fiul său
Galaţi: Un bărbat a fost bătut cu picioarele de fiul său

Un bărbat de 58 de ani din Tecuci îşi acuză fiul că l-a bătut cu o sălbăticie greu de descris. Omul afirmă că a fost lovit cu picioarele de tânărul care, se pare, nu este la prima faptă de acest gen.

Tache Vrabie spune că cel mai recent conflict cu fiul său, Cătălin, de 28 de ani, a avut loc marţi. Fără vreun motiv aparent, tânărul a sărit la bătaie aşa cum a făcut-o, conform spuselor tatălui său, încă de cinci ori până acum.


„Nu ştiu ce are, mă bate fără motiv. Acum mi-a dat numai picioare, zice că e karatist. Când se îmbată, parcă înnebuneşte. Ne-a ameninţat de multe ori, şi pe mine şi pe mama lui că ne omoară. Nu lucrează nicăieri şi trăieşte din banii noştri după ce s-a întors din Italia” susţine Tache Vrabie.


 În urma bătăii primite, bărbatul s-a ales cu fracturi costale dar şi cu un deget strivit. El este internat în secţia de chirurgie toracică a Spitalului de Urgenţă din Galaţi, starea lui fiind destul de gravă.


Cu toate că nu este prima dată când mănâncă bătaie de la fiul său, bărbatul nu a făcut plângere la poliţie.
„Doar odată le-am zis poliţiştilor că mă bate, când au venit la noi, în Zona Industrială. Mă gândesc acum dacă să fac plângere” a mai spus Tache Vrabie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite