Cele mai periculoase reptile din lume vă aşteaptă să le admiraţi la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru cei mai mici vizitatori expoziţia se dovedeşte extrem de instructivă
Pentru cei mai mici vizitatori expoziţia se dovedeşte extrem de instructivă

Expoziţia de reptile vii se redeschide, la ediţia din acest an fiind prezentate 70 de exponate, între care unele cu titlu de noutate precum şarpele boa curcubeu, o viperă de Gabon şi un şarpe cu clopoţei din Texas.

Începând de astăzi Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi găzduieşte din nou expoziţia de reptile vii aparţinând colecţionarului Florin Sârb din Bucureşti. Aproape 70 specii de reptile vii, cele mai multe foarte periculoase, vor putea fi admirate de publicul vizitator.

„Florin Sârb a afirmat că vizitatorii au ocazia să vadă pe viu primele zece reptile catalogate a fi cele mai periculoase de pe glob. Şerpi boa, vipere, şarpele cu clopoţei, caimani, dar şi tarantule - sunt doar câteva din exemplarele exotice, care aşteaptă cuminţi în terarii vizitatorii. Ca noutate, în acest an, încadrul expoziţiei au fost aduse două specii de şarpe Boa curcubeu, o viperă de Gabon, un şarpe cu clopoţei din Texas şi câteva specii de vipere europene", a precizat Florin Matei, purtătorul de cuvânt al Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii.

Expoziţia de reptile vii va fi deschisă până la data de 10 iunie 2012. Preţul unui bilet este de 3 lei pentru copii şi 5 lei pentru adulţi.

Programul de vizitare la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi este de miercuri până duminică, între orele 9.00 - 17.00.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite