Galaţi: 16 copii isteţi din judeţ vin să facă performanţă la oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: 16 copii isteţi din judeţ vin să facă performanţă la oraş
Galaţi: 16 copii isteţi din judeţ vin să facă performanţă la oraş

După o selecţie care a avut loc în luna august, 16 copii din mai toate colţurile judeţului au ajuns la Galaţi pentru a forma o clasă specială de performanţă. Copiii sunt toţi cu situaţii precare acasă, statul român urmând să le asigure costurile necesare traiului şi educaţiei la oraş.

Cei 16 magnifici care vor învăţa la Şcoala 2 din Galaţi au început deja orele. Toţi au vise frumoase, unele chiar commune şi spun că au plecat de la şcolile din sat pentru că nu aveau profesori buni sau nu aveau baza materială necesară pentru a studia.

Chiar dacă mulţi dintre ei nu sunt pentru prima dată la Galaţi, aproape toţi spun că abia au descoperit viaţa de oraş. Au rămas impresionaţi de clădirile înalte din oraş şi au descoperit pentru prima dată aglomeraţia de la semafoare. Pentru ei, viaţa va fi cu totul alta de acum încolo. Mulţi plâng şi acum după mama sau după tata, dar sunt şi care spun că dacă vrei să ajungi cineva în viaţă trebuie să te sacrifici. Adevărul de Seară va prezenta, începând de mâine, într-un serial, povestea fiecăruia în parte.

Veţi afla astfel de ce au venit la Galaţi şi veţi afla lucruri chiar interesante despre modul în care se predă în mediul rural. Cei 16 “magnifici” sunt: Andreea Muşat, Bianca Lavinia Stoica, Elena Secan, Liliana Culache, Adrian Munteanu, Ionuţ Adrian Stroiu, Amira Andreea Geană, Andreea Daniela Gulerez, Iustina Iulia Sârbu, Ionela Pentronela Anghel, Alexandru Robert Macarie, Marius Budescu, Ana Maria Căpătan, Mihaela Maria Andrei, Alina Bezman şi Aurica Cornea.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite