Cosmin Păun a spus “adio” Prefecturii Galaţi. Fostul prefect se va ocupa pe viitor de un ONG

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Păun, prefectul Judeţului Galaţi
Cosmin Păun, prefectul Judeţului Galaţi

Cosmin Păun, prefectul destituit din funcţie de primul ministru, şi-a luat, ieri, rămas bun de la Prefectura Galaţi. Fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că în proporţie de 90% decizia de a părăsi fotoliul de prefect îi aparţine, contrar zvonurilor care pun destituirea pe seama incompetenţei.

"În proporţie de 90% a fost decizia mea, în proporţie de 10% m-am mai sfătuit şi cu alţii şi am luat această hotărâre. Nu am nici cel mai mic regret. Nici măcar că nu am deschis uşile la Prefectură", a spus Cosmin Păun.

Fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu s-a declarat mulţumit de activitatea depusă pe parcursul celor aproape doi ani, cât timp a durat mandatul său de prefect temporar, în ciuda vocilor critice la adresa sa.
"După bunul exemplu marinăresc am luat o navă pe mână, am guvernat-o dintr-o direcţie în alta, pe un drum pe care l-am stabilit. Nu a fost nimic din ceea ce nu ştiam, din experienţa pe mare am avut parte de tot ceea ce înseamnă şi furtună şi tensiuni. Nu au fost doi ani uşori, au fost doi ani cu alegeri, doi ani cu tensiuni sociale acumulate, au fost doi ani în care am trecut prin criză. E pentru mine o experienţă profundă. Am avut multe de învăţat, am tras multe concluzii, dar am ajuns cu nava în port, am legat-o, motiv pentru care consider ca mi-am îndeplinit misiunea", a declarat Păun.
Acesta a precizat că se va ocupa de un"proiect semiguvernamental", respectiv un ONG, nedorind să ofere mai multe detalii însă. În ceea ce priveşte o posibilă funcţie de conducere într-o altă instituţie, Cosmin Păun a declarat că nu are oferte în acest sens.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite