Cum să faci bani din pasiunea ta: O tânără din Galaţi confecţionează bijuterii handmade

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cine spune că între pasiune şi bani nu există nicio legătură, se înşeală. O gălăţeancă de numai 23 de ani, Corina Cutov, demonstrează că se poate orice dacă vrei cu adevărat să faci. Tânăra este deja un nume în lumea celor care confecţionează şi iubesc bijuteriile făcute „de mână”.

Informatician şi artist

Deşi o parte din Corina este destinată lucrurilor exacte, ea fiind studentă în ultimul an la Facultatea de Ştiinţa Calculatoarelor, cel mai bine se regăseşte în micul ei atelier de podoabe făcute de mână („handmade”, cum e modern să se spună) atunci când încearcă să-şi contureze pasiunea pentru creaţie.

„Fac podoabe de mână din adolescenţă, dar am început să creez bijuterii doar din iunie 2010. Am găsit întâmplător un articol despre creaţii «handmade» şi mi-am dat seama că ştiu şi eu să fac asta. Mai întâi am facut bijuterii pentru prieteni, rude, familie, care m-au incurajat si mi-au dat entuziasmul de a merge mai departe”, povesteşte Corina.

Citeşte amănunte în săptămânalul ADS, apărut joi, 28 iulie.  Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş,  la preţul unic de 1,4 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite