FC Vaslui - Oţelul, meciul marilor orgolii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atât directorul general de la Oţelul, Marius Stan, cât şi antrenorul Dorinel Munteanu, îşi doresc mai mult ca niciodată un rezultat bun în meciul de mâine. Ambii au lucrat la FC Vaslui, de unde au plecat după contre dure cu finanţatorul Porumboiu.

Conflictul pe care Marius Stan îl are cu finanţatorul de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, este arhicunoscut. Prin comparaţie, cel al antrenorului Dorinel Munteanu este relativ mai recent, acesta duelându-se inclusiv în justiţie cu patronul grupării vasluiene. „Marţi avem un nou termen la judecată, dar despre asta vorbim doar după meci", a spus Munteanu.

Deşi nu o spun, ambii speră ca jucătorii Oţelului să aibă măcar jumătate din dorinţa lor de a scoate un rezultat care să-i ungă pe suflet. Cel puţin din punctul de vedere al atitudinii, al determinării, Marius Stan are încredere totală în jucătorii săi: „Se vor bate zdravăn, sunt sigur de asta".
Din echipa gălăţeană vor lipsi Râpă şi Giurgiu, suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, astfel că pe flancul drept al defensivei va fi titularizat cel mai probabil Cârjă.

Partida FC Vaslui - Oţelul Galaţi se va disputa duminică, cu începere de la ora 16.00, urmând să fie televizată de GspTv

Meci început de trei zile


Războiul psihologic dintre cele două tabere a început de joi şi a fost declanşat de stabilirea brigăzii de arbitri cu câteva zile înainte de termenul oficial, astfel că Marius Stan sugerează că delegarea la centru a lui Mugurel Drăgănescu a fost făcută la cererea lui Porumboiu.

„Noi am avut informaţii şi am spus înainte de anunţarea delegărilor că îl vor pe Drăgănescu, iată că s-a confirmat. La fel am avut informaţii că arbitrii se ştiu cu mult timp înainte şi înainte de meciul cu Astra din etapa trecută, care s-au confirmat. Nu am nimic împotriva lui Drăgănescu, reclamăm încălcărea unui principiu. Nu este normal ca unii să influenţeze delegările, este lipsă de respect faţă de restul competitoarelor. Arbitrii ştiu astfel că cei care îşi pun brigăzile dorite au putere inclusiv la analizele de după meciuri şi vor fi mai indulgenţi cu echipele respective. Vrem doar egalitate", a declarat, ieri, Marius Stan.


Din 2006 încoace, FC Vaslui a câştigat toate meciurile de pe teren propriu cu Drăgănescu la centru şi nu a pierdut niciunul în deplasare!

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite