Dorinel Munteanu: "N-aş vrea să se arbitreze în compensaţie faţă de ce s-a vorbit anul trecut"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Oţelul, Dorinel Munteanu, a declarat, luni, la Buzău, după înfrângerea din meciul cu Petrolul Ploieşti, scor 1-2, că nu ar vrea să fie arbitrat în compensaţie faţă de ce s-a vorbit anul trecut, când s-a spus că arbitrii i-au ajutat pe gălăţeni să câştige titlul de campioană.

"Ţin să felicit echipa pentru efortul depus. Chiar dacă am condus ştiam că presiunea echipei gazdă va fi mare, dar şi în nouă oameni puteam rezista dacă nu erau cele două execuţii de excepţie ale lui Opriţa. Nu vreau să comentez arbitrajul, dar n-aş vrea să se arbitreze în compensaţie faţă de ce s-a vorbit anul trecut. Primul cartonaş galben primit de Antal a fost un cadou de la cei de sus", a spus Munteanu.


Tehnicianul Petrolului, Valeriu Răchită, s-a declarat bucuros că a debutat cu o vi ctorie în faţa campioanei României:

"Mă bucur că am debutat cu o victorie împotriva campioanei. Îmi pare rău că nu am obţinut-o pe terenul nostru. Mulţumesc suporterilor noşteri care au venit în număr mare la Buzău şi abia aşptept atmosfera de pe stadionul Ilie Oană, unde va fi ceva unic în România. Am primit asigurări că meciul cu Ceahlăul din etapa a VI-a îl vom juca la Ploieşti. A fost un meci echilibrat. Am primit un gol de tot râsul şi mă bucur că am reuşit să revenim. Cu Opriţa am dus o muncă titanică, toată lumea îl vedea un jucător terminat, am tras de el şi fizic şi psihic, pentru că am fost sigur că şi el, şi Dumitru, şi Stoica încă vor mai face faţă. Am spus încă de la începtul pregătirilor că mai avem nevoie de un portar, însă din păcate nu avem buget să facem achiziţii. Ne-ar mai trebui şi un fundaş şi un mijlocaş central".


Campioana României, Oţelul Galaţi, a debutat cu o înfrângere în noul sezon, fiind învinsă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), de formaţia Petrolul Ploieşti, în prima etapă a Ligii I. Golurile ploieştenilor au fost marcate de Opriţa, în minutele 72 şi 90, în timp ce pentru gălăţeni a înscris Punosevaci, în minutul 26.


În minutul 39, arbitrul Istvan Kovacs i-a arătat al doilea cartonaş galben, şi implicit pe cel roşu, lui Punosevaci, după ce acesta l-a lovit în săritură cu mâna în faţă pe Sipovici. Liviu Antal a fost eliminat în minutul 67, gălăţeanul primind al doilea cartonaş galben după o intrare cu talpa.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite