Lucian Bute: "Oţelul a demonstrat că nu a fost o întâmplare când a câştigat titlul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pugilistul Lucian Bute, care a dat lovitura de începere la Supercupa României Timişoreana dintre Oţelul şi Steaua, scor 1-0, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că echipa gălăţeană a demonstrat în urma acestui rezultat că obţinerea titlului de campioană nu a fost o întâmplare.

"Nu am ajuns în vestiar înaintea meciului din Supercupă, pentru că am venit la stadion chiar înainte de începerea meciului. Încă nu sunt antrenor de fotbal să le dau indicaţii jucătorilor. De acest lucru s-a ocupat Dorinel şi a făcut-o foarte bine. Oţelul a controlat jocul. Mă bucur pentru echipă şi ţin să-i felicit încă o dată. Au câştigat campionatul şi supercupa, deci nu a fost o întâmplare titlul. Sunt convins că vor face puncte în Liga Campionilor", a spus Bute.

Lucian Bute a afirmat că a mai dat loviturile de începere şi la alte meciuri în afara Supercupei României.

"Am mai dat lovituri de începere la fotbal, dar la Galaţi. Montreal Canadians. Le-am făcut pe ambele, dar sunt două lucruri diferite. Un joc de fotbal e diferit de unul de hochei, dar momentele au fost emoţionante. La Montreal vin tot timpul 20.000 de fani, practic sunt cam aceeaşi care vin şi la box şi e o atmosferă frumoasă", a completat Bute.

Lucian Bute a participat, marţi, la Sala Radio, la o sesiune de autografe, sportivul român primind cu această ocazie, din partea preşedintelui-directorului general al Radio România, Andras Istvan Demeter, o monedă de 10 lei, bătută cu ocazia aniversării a 80 de ani de la înfiinţarea postului public de radio.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite