Galaţi: Un hoţ din maşini a fost prins având obiectele furate asupra lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi:  Un hoţ din maşini a fost prins având obiectele furate asupra lui
Galaţi: Un hoţ din maşini a fost prins având obiectele furate asupra lui

Băiatul riscă pedeapsa cu închisoarea, după ce a fost prins de poliţişti cu bunurile furate asupra sa . Ionuţ Bogdan N. a spart mai multe maşini duminică noaptea, dar a fost prins de poliţişti a doua zi dimineaţă.

Un tânăr de 20 ani, din Galaţi, a fost prins, luni dimineaţă, de către poliţişti ai Secţiei 2, având un bagaj voluminos asupra sa. Poliţiştii l-au legitimat şi l-au percheziţionat sumar corporal, iar în  bagajul lui au fost găsite mai multe bunuri  a  căror  provenienţă  nu  o  putea  justifica.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în noaptea de duminică spre luni, Ionuţ Bogdan N. a furat un telefon mobil şi un portmoneu dintr-o rulotă aflată pe malul Dunării, la Trecere Bac, aparţinând lui Rareş Dorinel C.

Bunurile au fost recuperate

Tot în acea noapte, băiatul a mai furat un radiocasetofon auto şi un portmoneu cu diferite acte şi trei carduri bancare, dintr-o maşină parcată pe str. Siderurgiştilor, folosind chei potrivite. În momentul de faţă, tânărul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

“Prejudiciul  creat  se  ridică  la 750  lei. Bunurile au fost  recuperate. Tânărul este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat”
, a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.







Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite