Nominalizaţii campaniei "Profesorii cu care Galaţiul se mândreşte" au strâns 12.000 de voturi. Votează şi tu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din 11 ianuarie puteţi vota profesorul preferat. Foto: Bogdan Nistor
Din 11 ianuarie puteţi vota profesorul preferat. Foto: Bogdan Nistor

În fruntea clasamentului se află profesorul de fizică Mihai Vasiliu, de la CNVA, care a fost votat de peste 2.500 de gălăţeni. Asta înseamnă că profesorul care a format o grămadă de olimpici este preferat de peste 21% dintre cei care au votat pe site-ul galati.adevarul.ro.

Profesorului de fizică de la CNVA îi „suflă-n ceafă" directoarea Grupului Şcolar Industrial „Elena Doamna" din Galaţi - Luminiţa Nechita - care are înregistrate peste 2.450 de voturi.

La mare distanţă de cei doi se află profesoara de engleză Nicoleta Ioniţă (1.000 de voturi) şi profesorul de română Corneliu Goldu (960 de voturi), ambii de la CNVA.

Avem însă şi trei profesori care nu au reuşit să depăşească pragul critic de 100 de voturi. Vorbim despre Daniela Stratulat, Gabriel Preda şi Paulina Rotaru, care mai au însă o săptămână la dispoziţie pentru a recupera voturile pierdute.

Pe 25 ianuarie vom spune „Stop vot" şi vom vedea care sunt primii cinci profesori preferaţi de cititorii noştri. După 25 ianuarie, vom cunoaşte şi poveştile lor, vom şti care-i secretul succesului lor şi care sunt idealurile lor.

Iată care sunt criteriile care au stat la baza nominalizărilor sunt:

Reputaţie şi integritate. Ţine cont de cât de cunoscut este profesorul pe plan local, pentru faptele sale bune şi pentru dăruirea sa în relaţia cu elevii! Este cunoscut drept „făuritorul de olimpici?" A combătut abandonul şcolar? Atunci merită nominalizat! Trebuie să fie un bun gospodar, un pedagog destoinic şi un exemplu de moralitate.
CV-ul profesorului. Studiile aprofundate, activităţile extraşcolare, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus ar trebui să constituie bile albe pentru dascălul nominalizat!
Inovaţie şi cercetare. Dacă a contribuit la inovarea metodelor de predare în şcoală, dacă a făcut meditaţii cu elevii, dacă este membru în vreo comisie de cercetare ori a făcut proiecte prin care a reuşit să doteze şcoală cu logistică performantă, înseamnă că merită să fie nominalizat!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite