Un moldovean a încercat să introducă pe teritoriul României ţigări în valoare de peste 40 de milioane de lei vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vama Oancea
Vama Oancea

Politistii de frontiera si lucratorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea au descoperit in autoturismul unui cetatean moldovean, in doua colete, cantitatea de 990 pachete cu tigari cu timbru de Republica Moldova.

Inspectorii vamali au luat masura ridicarii in vederea confiscarii a intregii cantitati de tigari in valoare de peste 4 000 lei si au sanctionat contraventional cetateanul in cauza cu amenda in valoare de 5000 lei.

In data de 11.01.2011, ora 18.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, s-a prezentat pentru a intra in tara un cetatean moldovean, S. Alexandr in varsta de 50 ani, care conducea un autoturism marca „Mercedes" inmatriculat in Republica Moldova.

La controlul de frontiera, echipa comuna de control formata din lucratori vamali si politisti de frontiera a efectuat un control amanuntit asupra autoturismului si au descoperit ascunsa in doua colete in compartimentul bagaje cantitatea de 990 pachete cu tigari (19 800 tigarete) marcile „Marshal" si „Beverly", care aveau timbru de Republica Moldova.

Persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda de 5 000 lei, iar inspectorii vamali au luat masura ridicarii in vederea confiscarii a tigarilor in valoare de aproximativ 4 100 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite