Cei şase militari răniţi ieri la Şiviţa sunt în stare bună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi cei şase militari transportaţi la Spitalul Judeţean Galaţi în urma accidentului de duminică, 11 iulie, de pe digul de la Şiviţa, sunt în stare foarte bună, fiind sub supraveghere medicală, conform procedurilor.

Conform unui comunicat remis de MApN,  unul dintre militari se mai află internat la Spitalul Judeţean Galaţi, ceilalţi cinci fiind deja preluaţi pentru supraveghere de specialitate şi recuperare de către medicii militari - patru au fost transferaţi la Spitalul Militar din Galaţi, iar unul la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central din Bucureşti.

"Toţi cei şase militari au fost diagnosticaţi cu traumatisme minore şi contuzii. Ministrul apărării naţionale Gabriel Oprea şi şeful Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin, urmăresc cu atenţie starea de sănătate a militarilor răniţi în accident", se mai arată în comunicatul MApN.

Reamintim că un autocamion militar DAC-665 T, care se afla în misiune de intervenţie pentru consolidarea digului din localitatea Şiviţa, jud. Galaţi, s-a răsturnat, duminică, în jurul orei 11.30. În autocamion se aflau 12 militari din Batalionul 284 Tancuri, care executau consolidarea digului, cu saci de nisip, pe malul râului Prut.

În urma producerii accidentului, şase militari aflaţi în autocamion au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Galaţi, Direcţia Medicală din M.Ap.N. monitorizând permanent evoluţia stării de sănătate a militarilor.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite