De luni, adio apă caldă în tot Galaţiul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sistarea furnizării, timp de două săptămâni, îi va afecta pe toţi gălăţenii ale căror locuinţe sunt racordate la reţeaua de termoficare. Electrocentrale, producătorul de agent termic primar, va efectua o revizie generală a propriilor instalaţii, la fel ca şi distribuitorul de apă caldă, Apaterm

Calvarul gălăţenilor fără centrale termice proprii sau boilere va începe de luni, 2 mai, şi se va încheia pe 14 mai 2011.

Măsura este necesară pentru a se putea efectua lucrările de revizie şi reparaţii la instalaţiile de termoficare din incinta CET,  la conductele magistrale de termoficare I, II, III, magistrala Dunărea, magistrala Faleza şi reţelele de termoficare care alimentează atât consumatorii direcţi ai Electrocentrale, cât şi punctele termice aparţinând SC Apaterm.

Din 15 mai, gălăţenii vor avea apă caldă timp de trei săptămâni, după care furnizarea acestui serviciu va fi  sistată din nou, pentru etapa a doua a reviziei pe cartiere.

Programul de revizii va afecta şi mai mult gălăţenii care nu primesc nici apă rece. Conform site-ului SC Apă Canal, 57 de asociaţii de proprietari sau locatari primesc apă rece cu restricţie, în timp ce 14 asociaţii nu mai primesc deloc.

"Locatarii care vor rămâne apă pot solicita cisternele SC Apă Canal, la numerele de dispecerat 0236 46 32 94 sau 0236  47 33 80, interior 133", precizează conducerea SC Apă Canal.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite