Lucian Bute este optimist: "Sunt sigur că românii vor crea o atmosferă incendiară! Va fi dificil să boxez cu un stângaci"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute  Foto: Adevărul
Lucian Bute Foto: Adevărul

Lucian Bute va boxa pe 9 iulie în Bucureşti împotriva lui Jean Paul Mendy, un meci dificil pentru Bute pentru că boxează acasă, cum a spus şi tehnicianul românului, Stephan Larouche.

"Sunt foarte bucuros că există un aşa mare interes pentru meciul meu. Emoţiile sunt foarte mari, aşteptam acest moment de ani de zile. Le mulţumesc celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment. Va fi o presiune în plus pe umerii mei, dar mă bucur că acest eveniment va avea loc în România. M-a pregătit foarte mult pentru acest meci. Îi aştept pe toţi românii pe 9 iulie să mă susţină la Romexpo." a spus Lucian Bute, conform prosport.ro.

Bute a vorbit despre stadiul de pregătire în care se află în acest moment, cu două săptămâni înaintea meciului şi crede că suporteri români vor face o atmosferă incendiară la Romexpo.

"Sunt în plin program de pregătire, mai sunt două săptămâni până la meci, mă simt foarte bine şi aştept cu nerăbdare acest meci. Obiectivul meu e să câştig fiecare repriză în parte, dacă voi avea ocazia să-l fac KO, o voi face. Românii sunt mult mai fanatici, va fi o atmosferă incendiară, sunt sigur că totul va fi bine." a mai declarat campionul român.

Campionul a vorbit şi despre adversarul său, Jean Paul Mendy, cel care nu a cunoscut gustul înfrângerii până în prezent.

"Mendy este un adversar foarte dur, e un "tip murdar" în jargonul boxerilor, loveşte cu capul, nu a cunoscut înfrângerea până acum, sper ca pe 9 iulie să o cunoască. Va fi dificil să boxez cu un stângaci." a mai precizat Bute.

Lucian Bute şi Jean Paul Mendy se vor întâlni în gala "Campion pentru România", din 9 iulie, ce va fi transmisă de Pro TV.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite