UPDATE Jaful armat de la Bingo Metropolis ar putea fi "la pont". În casa de bani erau suspect de mulţi bani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit Poliţiei, reprezentanţii societăţii jefuite nu cunoşteau cu exactitate suma depozitată în casa de bani, dar soldul era aproximativ cât încasările pe o întreagă săptămână, de unde suspiciunea că ar fi vorba de un jaf "la pont"

„Administratorul sucursalei Bingo Metropolis a spus că angajaţii săi nu apucaseră să facă casa. A precizat, însă, că în casa de bani erau toate încasările făcute săptămâna aceasta şi a estimat că hoţii au plecat cu 30.000 - 40.000 de lei, aceasta fiind suma pe care societatea o colectează, de regulă, într-o săptămână", a afirmat subcomisarul Cristina Tatulici.

CITEŞTE ŞI

Jaf armat la Galaţi/Sediul Bingo Metropolis a fost spart. Hoţii au fugit cu 50.000 de lei GALERIE FOTO

UPDATE/ Jaf armat la Bingo Metropolis din Galaţi. Poliţia a organizat filtre la toate ieşirile din oraş

La momentul producerii jafului armat, în sucursală se aflau şase persoane: administratorul şi cinci angajaţi. Declaraţiile pe care ei le-au dat anchetatorilor sunt contradictorii. "Unul a spus că erau doi hoţi, altul a spus că erau trei, altul că erau patru. Unitatea nu are pază umană, dar este dotată cu sistem de supraveghere video şi sperăm să obţinem mai multe date după vizionarea imaginilor surprinse de camere", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Deocamdată Poliţia nu a furnizat date legate de imaginile surpinse de sistemul de supraveghere, dar din surse interne am aflat că nu este exclusă varianta ca atacatorii să fi avut complici în interior. Concluzia se bazează pe situaţia suspectă că în casieria firmei se aflau încasări de 5-6 ori mai mari decât într-o zi obişnuită.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite