Cel mai prost hoţ din istorie. A furat laptopul lui Dorinel, după care s-a întors să vadă meciul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Liviu Ghinea: Nicoale Partenie a fost reţinut de poliţiştii Secţiei 2
Foto Liviu Ghinea: Nicoale Partenie a fost reţinut de poliţiştii Secţiei 2

Probabil cea mai stupid spargere din istorie a avut loc vineri la Galaţi, atunci când un recidivist a furat laptopul antrenorului Oţelului, Dorinel Munteanu. Nicolae Partenie, un gălăţean de 43 de ani, s-a hotărât vineri să facă rost de bani, pentru a-şi achiziţiona un bilet pentru meciul pe care formaţia sa de suflet, Oţelul Galaţi, o disputa contra celor de la Astra Ploieşti.

Aşa că a intrat în sediul clubului, pentru a vedea ce se poate fura de acolo. Prima uşă care i-a cedat a fost chiar cea a biroului antrenorului Dorinel Munteanu.

"Bărbatul a intrat împreună cu oamenii din stafful Astrei, care aduseseră echipamentul de joc. Aşa a scăpat neobservat în primă instanţă", a explicat unul dintre oamenii de pază ai stadionului.

Partenie a pus ochii pe laptopul lui Dorinel Munteanu, l-a băgat sub pullover şi a fugit imediat de la locul faptei. În doar câteva ore, Partenie a vândut aparatul, care pe piaţă valorează 4.000 de lei, contra sumei de 500 de lei.

Ulterior, hoţul s-a oprit la un bar di apropierea stadionului, unde a consumat mai multe pahare de băuturi alcoolice, după care s-a dus la casa de bilete a stadionului, şi-a cumpărat un bilet şi a luat loc în tribună pentru a viziona meciul Oţelul Galaţi-Astra Ploieşti.

Dispariţia laptopului a fost semnalată de-abia după încheierea meciului de fotbal. Bogdan Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, a declarat:

"Secţia de Poliţie a fost sesizată prin apelul unic de Urgenţă 112 despre un furt ce a avut loc în baza Oţelul. La scurt timp poliţiştii au reuşit identificarea suspectului, care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Momentan laptopul nu a fost recuperat", a spus acesta.

Dorinel Munteanu avea în calculator o grămadă de date personale, dar şi informaţii despre viitori adversari, „diavolii" lui Alex Ferguson.

„Da, e adevărat că mi-a dispărut laptopul. Asta e, l-au luat chiar din cabină. Oricum, nu vreau mediatizare prea mare pe acest subiect. Nu vreau să comentez pe marginea lui", s-a limitat să declare Munteanu.

Partenie nu este la prima ispravă de acest gen. Sezonul trecut a fost prins după ce furase mai multe bilete tot de la Oţelul. Acum, omul habar nu avea pe ce comoară pusese mâna. Unicul său comentariu în legătură cu isprava sa a fost:

"Îmi pare ră că eram beat".

Partenie a fost prezentat parchetului şi a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite