Galati: I-au învineţit ochii în faţa barului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galati: I-au învineţit ochii în faţa barului
Galati: I-au învineţit ochii în faţa barului

Un gălăţean în vârstă de 50 de ani a ajuns în spital după ce a fost atacat de doi necunoscuţi, în plină stradă. Poliţiştii fac acum cercetări pentru identificarea agresorilor.

Aristotel Dorobăţ povesteşte că totul s-a întâmplat fulgerător, luni seară, în momentul în care a ieşit dintr-un bar de pe strada Ştiinţei. Omul s-a trezit că nişte indivizi pe care nu-i cunoştea îl lovesc cu pumnii, fără niciun motiv.

"Fusesem să beau o bere şi când am ieşit să mă duc spre casă doi înşi m-au lovit. Nu ştiu cine sunt şi ce aveau cu mine, că nu mă certasem cu nimeni şi nici nu mi-au luat nimic. După ce m-au bătut, m-au lăsat acolo, în stradă"
susţine Aristotel Dorobăţ.

Bărbatul a fost dus cu salvarea la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. Medicii l-au diagnosticat cu traumatism cranio-facial şi îl ţin sub observaţie şi tratament în secţia de neurichirurgie.

Victima este hotărâtă să depună plângere împotriva celor care l-au bătut. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Galaţi, subcomisarul Ştefan Gohoreanu, poliţiştii Secţiei 5 l-au audiat deja pe bărbat şi efectuează cercetări pentru identificarea autorilor.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite