Admitere la facultate 2011 în Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai multe locuri sunt sunt la Facultatea de Mecanică, iar cele mai puţine sunt la Facultatea de Arte. Una dintre cele mai căutate facultăţi din cadul Universităţii „Dunărea de Jos” – cea de Arhitectură Navală – scoate la concurs 90 de locuri la buget şi doar 10 la taxă.

La „Ştiinţe Economice”, pentru cele opt specializări sunt puse la bătaie 160 de locuri la buget şi 240  la taxă. Cine vrea să urmeze Dreptul trebuie să ştie că aici sunt 94 de locuri la buget şi 131 la taxă.
La Litere, balanţa înclină înspre locurile la buget, acolo unde vor fi 150 de locuri, faţă de doar 137 la taxă. La fel şi la Inginerie Brăila, Metalurgie, Ştiinţe şi Mediu, dar şi Automatică şi Calculatoare. La Mecanică numărul locurilor este egal, atât la buget cât şi la taxă – 260.

Una dintre cele mai căutate facultăţi din cadul Universităţii „Dunărea de Jos” – cea de Arhitectură Navală – scoate la concurs 90 de locuri la buget şi doar 10 la taxă.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite