Galaţi: Dramatic: O mamă şi-a înjunghiat fiul pentru a-şi salva celălalt copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gălăţeanca care aproape şi-a omorât unul dintre copii după ce l-a lovit cu un cuţit în zona inimii, a declarat în instanţă că a fost forţată să facă acest lucru pentru a-şi proteja celălalt băiat, de pumnii fratelui său.

Dobriţa Ciupitu regretă că şi-a nenorocit unul dintre băieţi, dar susţine că nu a avut de ales. Femeia a fost arestată preventiv sub acuzaţia de tentativă la omor calificat după ce, în data de 25 septembrie, i-a aplicat fiului său, Costel Ciupitu, mai multe lovituri în zona gâtului şi a inimii.

 Avocata femeii, Alina Jitaru, ne-a declarat că Dobriţa Ciupitu a recurs la acest gest deoarece nu a găsit altă modalitate de a-şi potoli fiul, care îşi bătea cu sălbăticie fratele.

“A declarat că s-a certat cu fiul său, Costel Ciupitu, iar acesta a agresat-o. I-a smuls şi cercelul din ureche. Vă pot confirma acest lucru pentru că era cu cercelul plin de sânge în mână, la Parchet. Regretă cele întâmplate şi susţine că a fost doar un impuls de moment. Nu a intenţionat să îşi ucidă fiul”, susţine apărătoarea agresoarei.

Totul se pare că a pornit de la împărţirea recoltei de struguri, după culesul viei. Femeia a refuzat să îi acorde fiului său partea care i se cuvenea din recoltă, iar acesta nu a primit prea bine vestea.

Unul mai beat decât celălalt

Cert este că membrii familiei Ciupitu, implicaţi în conflict, erau beţi. Fraţii Ciupitu tocmai veniseră de la culesul viei, iar până la izbucnirea unui conflict spontan nu a mai fost decât un pas.

Mezinul i-a luat apărarea mamei sale, care era agresată de Costel Ciupitu, iar acesta şi-a concentrat atenţia asupra fratelui. Văzând că baiatul este bătut rău, Dobriţa Ciupitu a luat un cuţit de bucătărie şi a lovit fără să se mai uite.

“Mirosea a alcool.  A declarat că toţi au băut vin şi ţuică înainte de izbucnirea conflictului”, ne-a precizat avocata Jitaru. Costel Ciupitu se află în prezent în stare gravă la spital. Medicii au fost nevoiţi să-l opereze de trei ori pentru a-i salva viaţa după ce a fost înjunghiat în gât şi zona toracică.

Bărbatul va rămâne cu sechele pentru tot restul vieţii, în condiţiile în care i-a fost afectat unul dintre plămâni. Cu toate acestea, victima a declarat că îşi iartă mama. Dobriţa Ciupitu nu va scăpa de consecinţele faptei sale, ea riscând să primească până la 12 ani şi jumătate în cazul în care va fi găsită vinovată.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite