Galaţi: O mamă a încercat să-şi ucidă fiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: O mamă a încercat să-şi ucidă fiul
Galaţi: O mamă a încercat să-şi ucidă fiul

Scandalul dintre cei doi a izbucnit din cauza pământului. Pentru a-i salva viaţa bărbatului înjunghiat în gât şi în piept, medicii au fost nevoiţi să-l opereze de trei ori

Costel Ciupitu, de 39 de ani, din Şiviţa, a ajuns aseară în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat cu un cuţit, de mama sa, Dobriţa Ciupitu. Din cele povestite de victimă, totul a pornit de la neînţelegerile legate de recoltă.

„Ea nu mi-a dat ce mi se cuvenea din recoltă şi, când am venit să-mi cer drepturile, m-a înjunghiat. O să o iert până la urmă, că e mama”, a spus omul.


Costel Ciupitu a stat ore bune în sala de operaţie, pentru ca medicii să-i salveze viaţa.


„Gâtul a necesitat intrevenţie de lungă durată. La torace, una din plăgi era penetrantă, fiindu-i afectat şi plămânul şi a fost nevoie de două intervenţii chirurgicale, pentru a-i fi cusută rana”, a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa.

Dobriţa Ciupitu a fost reţinută şi urmează a fi prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru  tentativă la omor calificat. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă până la 12 ani şi jumătate închisoare.  

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite