Galaţi: Şi-a omorât nevasta, după ce au băut împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Şi-a omorât nevasta, după ce au băut împreună
Galaţi: Şi-a omorât nevasta, după ce au băut împreună

Bărbatul şi-a bătut consoarta, în vârstă de 55 de ani,  până a lăsat-o fără suflare

Elena Crăciun, de 55 ani, din Iveşti, a fost găsită decedată în locuinţa sa, vineri dimineaţă, de către poliţiştii din comună. Când a fost descoperit cadavrul, victima prezenta vânătăi pe corp.

În urma efectuării necropsiei s-a stabilit că moartea femeii a fost violentă, ea datorându-se anemiei acute prin hemoragie internă şi externă masivă, politraumatism cu fractură de humerus stâng şi echimoze pe suprafeţe mari”, a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Primul suspect în acest caz a fost chiar soţul femeii, Marin Crăciun, mai ales că între cei doi a avut loc o altercaţie cu o seară înainte, altercaţie care a degenerat.

Bărbatul, cunoscut ca mare consumator de alcool, a bătut-o pe soţie cu pumnii şi picioarele, până când aceasta şi-a pierdut cunoştinţa. Agresorul a fost reţinut de poliţişti pentru a i se emite mandatul de arestare preventivă.

„În urma probatoriului administrat la dosar, bărbatul a fost reţinut pe ordonanţă de reţinere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. În cursul zilei de azi, acesta va fi prezentat Tribunalului Galaţi în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă”, a mai spus Cristina Tatulici.





Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite