Gălăţenii fac reclamaţii trăsnite. Un bărbat şi-a reclamat dentistul că i-a dat intenţionat parodentoză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Bojoreanu susţine că un tehnician dentar l-ar fi îmbolnăvit de parodontoză. Atât tehnicianul acuzat, cât şi medicii stomatologi, susţin că acestă afecţiune nu este transmisibilă, fiind cauzată de igiena bucală deficitară.

Culmea malpraxisului la Galaţi ! Radu Bojoreanu, de 40 de ani, susţine că un tehnician dentar i-ar fi infectat dantura îmbolnăvindu-l de parodontoză.

„Am fost în primăvară la tehnicianul dentar ca să-mi pună două punţi şi, în timp ce mă clăteam în gură, am aruncat privirea spre el. L-am văzut atunci frecându-se cu degetul arătător de dinţii lui. Imediat mi-a băgat degetul în gură. De atunci, am mari probleme cu datura. Am fost la trei specialişti şi mi-au zis că trebuie înlocuită lucrarea. În plus, îmi miroase foarte urât respiraţia. M-a infectat cu paradontoză", spune Radu Bujoreanu, gălăţeanul care susţine că i s-a făcut o nedreptate.

Pe de altă parte, tehnicianul dentar acuzat susţine că nu l-a văzut niciodată pe cel care se pretinde fostul său pacient. Situaţia este cu atât mai absurdă cu cât un tehnician nu poate face tratamente în locul medicului dentist. Lucrările dentare sunt fixate numai de medicii stomatologi.

„Nu-l cunosc, nu l-am văzut niciodată. Eu nici nu pot face aşa ceva. Nu am nicio boală şi nici nu l-am înfectat. Pare să fie mai mult o glumă proastă. Probabil este pus de cineva anume, unul dintre <<prietenii mei>>", spune Stan Pascu, tehnicianul dentar acuzat de malpraxis.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite