FOTO: Galaţiul, gazdă a discuţiilor pentru dezvoltarea cercetării medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locuitorii sectorului 3 vor fi consultaţi în legătură cu viitoarele obiective ale administraţiei publice locale
Locuitorii sectorului 3 vor fi consultaţi în legătură cu viitoarele obiective ale administraţiei publice locale

Pentru două zile, oraşul nostru este gazda manifestării care de opt ani poartă numele de Zilele Medicinei Gălăţene. Peste 150 de invitaţi din lumea medicală românească sunt prezenţi la discuţii.

Aflată la cea de-a opta ediţie, manifestarea denumită „Zilele Medicinei Gălăţene" a debutat ieri în aula Facultăţii de Medicină, instituţie organizatoare a evenimentului alături de Colegiul Medicilor din Galaţi.

Circa 150 de persoane, medici, cadre didactice şi studenţi din ultimul an de la universităţi din toată ţara, au fost invitaţi să ia parte la discuţiile programate.

  Doctorul Dumitru Cristea

image

„Avem invitaţi de la Iaşi, Sibiu, Vrancea, Brăila. Încercăm prin această manifestare să stimulăm cercetarea şi educaţia medicală printr-o serie de prezentări foarte interesante şi discuţii prin care să ne împărtăşim experienţele. Este o manifestare care vrea să ajute corpul medical în pregătirea profesională", a precizat doctorul Dumitru Cristea, preşedintele Colegiului Medicilor Galaţi.

Expoziţia firmelor medicale

image

Cu această ocazie, în sala de marmură a Direcţiei de Sănătate Publică are loc o expoziţie unde mai multe firme de echipamente medicale îşi expun ofertele.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite