Valea Oraşului rămâne fără autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un locuitor din Valea Oraşului i-a rugat zadarnic pe membrii Consiliului Local să decidă prelungirea traseului 15 până la Spitalul CFR. Deşi li se cere a treia oară această „favoare", autorităţile susţin că pe străduţele înguste din zonă nu pot circula autobuze şi că traseul nu este rentabil.

Lupta cu morile de vânt! Aşa poate fi exprimat metaforic demersul gălăţeanului Ioniţă Angheluţă, care a venit pentru a treia oară, în faţa aleşilor locali ca să pledeze în numele locuitorilor din Valea Oraşului, care, din 2009, le cer autorităţilor înfiinţarea unei staţii de autobuz pe traseul 15, INTFOR-Metro.
„Suntem mai mult de 100 de cetăţeni din Valea Oraşului care ne dorim ca autobuzul 15 să ajungă până la Spitalul CFR". Suntem rupţi de legătura cu oraşul. Suntem destui oameni bătrâni şi bolnavi care trebuie să ajungem în diferite locuri din oraş. Nu avem cum să mergem la piaţă. O doleanţă avem şi noi. De ce nu ne ascultă nimeni? ", a spus Angheluţă Ioniţă.
A vorbit cu pereţii
Deşi autorităţile i-au promis că se va găsi o soluţie, nici până la această dată nu s-a întâmplat nimic. Consilierii locali nu au catadicsit nici măcar să-i ofere un răspuns. „Am făcut zeci de sesizări către comisia de Transporturi din cadrul Consiliului Local. Am vorbit şi la Transurb. Toţi cunosc problema noastră, dar nimeni nu ne ajută. Nu cred că cerem prea mult", s-a plâns bărbatul.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a „Adevărul" (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite