VIDEO Nebuni în trafic! Un şofer beat care avea carnetul suspendat a fost reţinut cu focuri de armă în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul agitat a ajuns în duba poliţiei.
Şoferul agitat a ajuns în duba poliţiei.

Încidentul s-a petrecut aseară, pe strada Domnească, în apropierea Poliţiei Rutiere. Protagonişti: un gălăţean de 26 de ani care conducea nebuneşte şi un echipaj de la Circulaţie care nu a izbutit să îl oprescă decât făcând uz de armă.

Urmărire ca în filmea aseară, pe strada Domnească. Un echipaj al Poliţiei Rutiere Galaţi le-a oferit senzaţii tari participanţilor la trafic după ce a pornit în urmărirea unui individ care conducea de parcă toată şoseaua îi aparţinea.

Maşina a fost observată de agenţi imediat după ce aceasta a trecut de autoturismul poliţiei aflat în zona căminelor studenţeşti. Şoferul a demarat în trombă, trecând pe linia continuă pentrua depăşi coloana de maşini şi pentru a dispărea, asttfel, cât mai repede din raza vizuală a oamenilor legii.

CITEŞTE ŞI

Nebunii şoselelor lovesc din nou. Un moldovean beat a intrat cu maşina în sediul vămii Galaţi

"Poliţiştii au urmărit autoturismul respectiv, cu sistemul acustic şi optic în funcţiune, până în parcarea din faţa Catedralei Ortodoxe, moment în care conducătorul auto a abandonat autoturismul fugind pe trotuarul străzii Domnească spre strada Vultur", a precizează comisarul Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. .

Ca să îl oprească, poliţiştii au fost nevoiţi să scoată pistoalele din toc şi să tragă patru focuri de armă în plan vertical. Speriat, şoferul s-a oprit şi s-a lăsat identificat de oameniii legii.

image

Aceştia au aflat că Bogdan C., de 26 de ani, avea permisul suspendat încă din luna iunie a acestui an pentru că fusese depistat beat la volan. Mai mult, poliţiştii au simţit că bărbatul emana miros de alcool, motiv pentru care au vrut să îi pună fiola pentru a afla dacă şi cât băuse.

"Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică şi a refuzat testarea cu aparatul Drager, a fost condus la Spitalul Judeţean Galaţi pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însă a refuzat", a mai spus Cristina Tatulici.

Bogdan C. a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism, având permisul de conducere suspendat şi refuz de recoltare a probelor biologice în vedrea stabilirii alcoolemiei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite