Biletele Transurb vor costa 1,5 lei la şofer. Proiectul de hotărâre va fi votat în prima şedinţă de CL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O veste bună pentru călători! Pe masa cosilierilor de la Comisia de Serviciu Transport din cadrul Consiliului Local (CL) se află un document ce vizează reducerea preţului biletelor, pe care gălăţenii îl puteau cumpăra de la şoferii Transurb, de la 2 lei, la 1,5 lei.

Documentul este în acest moment la avizat, la Comisia de Transport, şi urmează să intre ca proiect de hotărâre în prima şedinţă de CL.

„A fost o scăpare de moment. A fost inclus într-un proiect de hotărâre mai amplu. În momentul în care s-a majorat preţul biletului de călătorie, s-a decis ca atunci când este vândut de şofer să coste doi lei. Noi am analizat situaţia şi am ajuns la concluzia că nu este corect. Nu este vina cetăţeanului că pe un traseu sau altul nu sunt chioşcuri pentru bilete", ne-a declarat consilierul local Daniel Apetrăchioaie.

Conform aceleiaşi surse, propunerea de a reduce preţul biletului de călătorie pe mijoacele de transport Transurb a fost acceptată şi de conducerea SC Transurb.

„S-a considerat că şoferul face o muncă suplimentară, de taxare. De asta o călătorie costă doi lei. Nu e corect, deci va trebui să găsim o altă soluţie. Vom amplasa mai multe chioşcuri de unde gălăţenii să poată cumpăra bilete", a spus Apetrăchioaie.

Proiectul de hotărâre urmează să fie supus la vot în următoarea şedinţă a Consiliului Local, în cursul acestei luni.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite